Werken bij

Vacatures in de particuliere dienstverlening

Bent u op zoek naar vacatures in de particuliere thuiszorg? Kom dan werken bij Nobilis! Onze medewerkers werken bij ouderen thuis en verlenen hen zorg en ondersteuning, om hun leven wat comfortabeler te maken. Werken bij ouderen thuis is boeiend, dankbaar en zeer afwisselend. Werken voor Nobilis bij ouderen is nog leuker omdat respect voor de verschillen en wensen leidend is; de wensen van de klant staan centraal. Klanten bepalen zelf wanneer, door wie en hoe laat zij de zorg of andere ondersteuning ontvangen. Hierdoor komt u voor hen altijd op een welkom moment. Heeft u ervaring met werken bij ouderen thuis, vindt u het leuk om zorg of ondersteuning te bieden bij allerlei diensten of activiteiten en krijgt u er voldoening van als u echt iets voor anderen kunt betekenen? Dan is dit misschien wel het begin van een mooie samenwerking met Nobilis. Bekijk dan eens onze particuliere thuiszorg vacatures! 

Persoonlijke huishoudelijke ondersteuner

Goed voor anderen en jezelf zorgen? Dat kan met flexibele inzet in de zorg bij Nobilis!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die naast affiniteit met schoonmaken ook een luisterend oor kunnen bieden aan onze cliënten. Wij geloven in de kracht van een vertrouwd team en zijn dan ook op zoek naar een vast gezicht voor onze cliënten. De werkzaamheden als huishoudelijke hulp zijn zeer afwisselend. Het accent ligt op de ondersteuning van onze klanten op het gebied huishoudelijke verzorging maar kunnen ook uitgebreid worden met andere taken zoals boodschappen doen. De wensen en behoeften van de klant zijn leidend.

Ben jij de huishoudelijke hulp die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar ons op en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Mail naar info@nobilis.nl of bel met 023-5100333

ZZP-er voor 12- en 24uurs zorg

Ben jij ZZP’er geworden in de zorg om te werken met passie en je klanten meer aandacht en daarmee betere zorg te kunnen bieden? Heb je daarnaast je volledige bekwaamheid en registratie op orde? Dan ben je bij Nobilis aan het juiste adres. Wij zoeken betrokken medewerkers zijn en net dat stukje meer kunnen bieden. Dat bieden wij jou ook.
Ben jij altijd op zoek naar mogelijkheden en uitdagingen? 
Indien je interesse hebt, stuur ons dan jouw CV met motivatiebrief waarom jij denkt dat jij bij de werkwijze van Nobilis past en de samenwerking met ons wilt aangaan.

Daarnaast zoeken we ongediplomeerde collega's met ervaring en passie voor het werken met ouderen. Ben je op zoek naar mogelijkheden en uitdaging? Dan is Nobilis op zoek naar jou!

Mail naar info@nobilis.nl of bel met 023-5100333