Nachtzorg

Als u ’s nachts niet meer alleen wilt of kunt zijn, door bijvoorbeeld onrust gedurende de nachten of behoefte aan ondersteuning bij het in en uit bed gaan, kunt u de nachtzorg inzetten van Nobilis. Hierdoor is er gedurende de nacht altijd iemand aanwezig die gewekt kan worden wanneer u dat nodig heeft. De nachtzorg kan ook worden ingezet om te waken en comfort te bieden gedurende de terminale fase. 

Tijdens een nachtdienst aan huis staat er een zorgverlener continue klaar om u te helpen wanneer u dit nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij de toiletgang ’s nachts of verzorging die ook in de nacht gewoon door moet gaan. Ook bij een ziektebeeld zoals bijvoorbeeld dementie of alzheimer kan het fijn zijn als er ’s nachts iemand aanwezig is.

Nobilis zorgt voor passende zorg en ondersteuning waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van u en uw naasten. Ieder mens is uniek en elke situatie is anders. Daarom stemmen wij onze zorg en hulp altijd af op uw persoonlijke voorkeuren. U bepaalt welke vormen van ondersteuning u nodig heeft de tijdsduur, in welke regelmaat en op welk moment. Bij Nobilis kunt u vertrouwen op één vast contactpersoon die uw wensen kent.

Wilt u meer weten over nachtzorg bij Nobilis? Vul dan het contactformulier in! Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.