Aanvullende mantelzorg

Geeft u mantelzorg aan een partner, ouder of aan iemand anders? Dan kunt u misschien vervangende zorg - respijtzorg - regelen. Dan neemt iemand anders de zorg een tijdje van u over. Respijtzorg is bedoeld om u als mantelzorger te ontlasten, zodat u de zorgtaken beter kunt volhouden.

Mantelzorg varieert qua invulling: van helpen het huishouden draaiende te houden tot hulp en verzorging bij ziekte. Als mantelzorger kunt u niet zomaar stoppen met geven van deze hulp, zonder deze hulp kan de ander zich namelijk niet langer redden. Dat maakt mantelzorg heel waardevol, maar vormt dit soms ook een zware belasting.

Nobilis is gespecialiseerd in ouderenzorg aan huis, en ook voor aanvullende mantelzorg kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij ondersteuning bieden in het verrichten van persoonlijke zorg, huishoudelijke taken, het samen doen van boodschappen of koken. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat Nobilis voor u kan betekenen. Uw wensen of die van uw naasten staan hierbij voorop. Ook regelt Nobilis nachtzorg, 24-uurs zorg en hulp aan huis.

Ieder mens is uniek en elke situatie is anders. De Nobilis medewerker bezit de kennis en de creativiteit om samen met u invulling te geven aan al uw persoonlijke voorkeuren en wensen. U kunt rekenen op een vaste persoonlijke hulp die samen met u regelt wat u nodig heeft. U kunt altijd vertrouwen op onze deskundigheid, zorgvuldigheid en betrokkenheid. Wij blijven gast in uw vertrouwde omgeving.

Wilt u meer weten over aanvullende mantelzorg bij Nobilis? Vul dan het contactformulier in! Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.