Particuliere thuiszorg van Nobilis

Nobilis is gericht op mensen die de wens hebben zorgeloos thuis te willen blijven wonen, die het ervaren van comfort als tweede natuur hebben en persoonlijke aandacht op prijs stellen. Voor hen bieden wij particuliere thuiszorg aan. Nobilis bezit de expertise en de creativiteit om samen met u invulling te geven aan deze particuliere thuiszorg. Wij geloven in de autonomie van de mensen, dat ieder mens zijn eigen wensen heeft en zijn eigen keuzes maakt. Wij geloven dat gelukkig ouder worden schuilt in persoonlijke vrijheid, respect en kwaliteit van zorg. Waarin ieders talenten, karakter en eigenaardigheden worden gekoesterd.


Wanneer u van onze diensten gebruik gaat maken kijken we samen naar een passende combinatie op basis van vertrouwen tussen u en een gekwalificeerd medewerker van Nobilis. Voor nu en in de toekomst uw steun en toeverlaat. De ambitie van Nobilis is dat u met de particuliere thuiszorg ondersteuning in uw eigen omgeving kunt blijven wonen zolang u dat wilt en met respect voor uw persoonlijke leefstijl. De financiering daarvan is afhankelijk van uw wensen. Nobilis combineert ondersteuning in een unieke mix van privé thuiszorg en reguliere (verzekerde) dienstverlening met een vertrouwd gezicht en een helder financieringsoverzicht. Zorg van Nobilis staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en hoge service. In de continue veranderende vraag vinden we snel de beste oplossing voor iedere individuele situatie.


Privé thuiszorg op maat


Wij bieden privé thuiszorg op maat aan. Geen enkele persoon is hetzelfde. Geen situatie is vergelijkbaar. Als wij een persoonlijke assistent aan ouderen toekennen kunnen zij hen op diverse manieren ondersteunen. De dienstverlening strekt zich uit tot huishoudelijke taken, het bereiden van maaltijden, het klussen in de tuin of taken op het gebied van persoonlijke verzorging. Ons team van persoonlijke assistentes voor ouderen is gemotiveerd, doortastend en adequaat in hun werkzaamheden. Zij zetten uw wensen centraal en staan altijd voor u klaar. Wanneer u Nobilis inschakelt voor particuliere thuiszorg zullen wij u een persoonlijke assistent voor ouderen toekennen die goed past bij uw persoon.


Kijkt u voor meer informatie over onze dienstverlening gerust eens onder het kopje ‘service’, of neem even contact met ons op door te bellen naar 023 5100333!


Neem Contact met ons op