Over Nobilis

Nobilis levert particuliere zorg-en dienstverlening, aanvullend op uw (zorg) indicatie en vaak aanvullend op uw mantelzorg. Wanneer u van onze diensten gebruik gaat maken kijken we samen naar een passende combinatie op basis van vertrouwen tussen u en een gekwalificeerd medewerker van Nobilis. Voor nu en in de toekomst. Zorg van Nobilis staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht met oog voor dienstverlening. In de continue veranderende vraag vinden we snel de beste oplossing voor iedere individuele situatie.

De Nobilis aanpak
Geen enkele persoon is hetzelfde. Geen situatie is vergelijkbaar. Als wij een persoonlijke assistent aan ouderen toekennen kunnen zij hen op diverse manieren ondersteunen. De dienstverlening strekt zich uit tot huishoudelijke taken, het bereiden van maaltijden, het klussen in de tuin of taken op het gebied van persoonlijke verzorging tot volledige 24-uurs zorg. Wij zorgen ervoor dat u precies  krijgt wat u nodig heeft, met respect voor persoonlijke leefstijl. Ons team van persoonlijke assistentes voor ouderen is gemotiveerd, doortastend en adequaat in hun werkzaamheden. Zij zetten uw wensen centraal en staan altijd voor u klaar. Wanneer u Nobilis inschakelt voor particuliere thuiszorg zullen wij een persoonlijke assistent aan u voorstellen die goed past bij u als persoon.

Wij vinden het belangrijk dat we transparant zijn over de kosten die wij rekenen zodat u vooraf weet wat u voor de dienstverlening moet betalen. In een kostenoverzicht werken wij graag voor u uit wat u in uw situatie voor de zorg en/of services betaalt.

Omdat u zelf onze dienstverlening inschakelt, is er sprake van particuliere thuishulp. Dit wil overigens niet zeggen dat u geen vergoeding kunt krijgen voor de diensten van Nobilis. Voor het betalen hiervan kunt u bijvoorbeeld uw persoonsgebonden budget (PGB) inzetten.