Huishoudelijke hulp

Elke week het huis op orde? Soms kunnen de dagelijkse huishoudelijke klussen te zwaar worden zoals de was, stofzuigen, zilver poetsen of strijken. In overleg met u kunnen wij samen bepalen op welke onderdelen u graag wat ondersteuning zou willen krijgen.

Dit kunnen natuurlijk ook werkzaamheden zijn die niet direct met het huishouden te maken hebben. Onze medewerkers kunnen daarnaast ook uw hond uitlaten, de kattenbak verschonen of ondersteuning bieden bij de administratie, in overleg is alles mogelijk!

Zo staan wij niet alleen binnenshuis maar ook buitenshuis voor u klaar. Nieuwe bolletjes in de grond zetten in de herfst of juist wat snoeien in de lente. De Nobilis medewerkers met groene vingers vinden het tuinwerken het mooiste om te doen en helpen u graag zodat de tuin er netjes bij ligt.    

Wanneer u van onze diensten gebruik gaat maken kijken we samen naar een passende combinatie op basis van vertrouwen tussen u en een gekwalificeerd medewerker van Nobilis. De ambitie van Nobilis is dat u met onze zorg in uw eigen omgeving kunt blijven wonen zolang u dat wilt en met respect voor uw persoonlijke leefstijl.

Zorg van Nobilis staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en hoge service. Ieder mens is uniek en elke situatie is anders. Daarom stemmen wij onze zorg en hulp altijd af op uw persoonlijke voorkeuren. U bepaalt welke vormen van ondersteuning u nodig heeft de tijdsduur, in welke regelmaat en op welk moment. Bij Nobilis kunt u vertrouwen op één vast contact die uw wensen kent.

Wilt u meer weten over hulp in huis bij Nobilis? Vul dan het contactformulier in! Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.