Ons team

Ons team

Van links naar rechts:
Margaux Szabados-Vermeulen, Mandy van Twuijver, Ivanka Ratcheva, Nadine van Gils-Gras, Ellen Moedt

Het team van Nobilis bestaat uit gemotiveerde medewerkers, die doortastend en adequaat zijn in hun handelen. Altijd vanuit uw wens bekeken en met een persoonlijke benadering. Als klant van Nobilis krijgt u een persoonlijke assistent(e).

De persoonlijke assistent(e) bij Nobilis zoekt op een toegewijde manier samen met u en uw dierbaren naar de beste oplossingen met oog voor iedere detail.

De mensen uit ons team zijn voornamelijk woonachtig in de regio en willen graag van toegevoegde waarde zijn voor hun omgeving en de maatschappij.

Ivanka Ratcheva

Ivanka heeft een bedrijfseconomische achtergrond. In 1992 heeft zij de overstap gemaakt naar de gezondheidszorg. In de afgelopen jaren heeft zij op de werkvloer verschillende functies gehad. Het is Ivanka’s passie om ervoor te zorgen dat iedereen onbezorgd en in zijn of haar eigen omgeving oud kan worden. Het kan haar niet ingewikkeld genoeg, zij gaat altijd vol energie op zoek naar een passende oplossing.

Ellen Moedt

Ellen heeft na twee afgeronde HBO-studies binnen de gezondheidszorg de keuze gemaakt om zich verder te gaan verdiepen in de thuiszorg sector. Door haar ervaring als verpleegkundige heeft zij geleerd om prioriteiten te stellen en te werken volgens een methodische en efficiënte aanpak. Ellen is een zeer betrokken persoon, ze is oplossingsgericht ingesteld en biedt graag een luisterend oor aan alle betrokkenen. Met een open, proactieve en enthousiaste houding gaat Ellen graag samen met u op zoek naar een prettige oplossing bij uw hulpvraag waarbij u kunt rekenen op flexibiliteit, kwaliteit en punctualiteit.

Margaux Szabados-Vermeulen

Margaux is na haar HBO managementopleiding direct in de gezondheidzorg op diverse gebieden aan de slag gegaan. Met een drive, oprechtheid en leergierigheid vervult ze haar management functie. Vanuit de filosofie dat ieder mens uniek is zoekt ze en vindt ze altijd de best passende oplossing. Ze heeft een sterke focus op de verbetering van de inhoud van de dienstverlening gekoppeld aan een duidelijke en transparante communicatie. Margaux denkt graag met u mee zodat u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt vindt ze het belangrijkste aspect van kwalitatief goede zorg. Ze wenst de zorg te organiseren zoals u deze voor ogen heeft.