Welkom bij Nobilis

Welkom bij Nobilis

Nobilis biedt oplossingen voor mensen die graag ondersteuning of hulp willen ontvangen om het leven net iets makkelijker en aangenamer te maken. Mensen die de wens hebben zorgeloos thuis te blijven wonen en persoonlijke aandacht op prijs stellen.

Ieder mens is uniek en elke situatie is anders. Daarom stemmen wij onze zorg en hulp altijd af op uw persoonlijke voorkeuren. Bij Nobilis kunt u vertrouwen op een vast contact die uw wensen kent. De Nobilis medewerker bezit de kennis en de creativiteit om samen met u invulling te geven aan uw wensen. U kunt rekenen op een vaste persoonlijke hulp die samen met u regelt wat u nodig heeft. Zo kunt u tijd en energie besteden aan wat voor u belangrijk is.

Wij ondersteunen mantelzorgers en springen bij als dat nodig is. U kunt altijd vertrouwen op deskundigheid, zorgvuldigheid en betrokkenheid. Wij blijven gast in uw vertrouwde omgeving.

Onder het kopje diensten geven wij u enkele voorbeelden van wat wij voor u zouden kunnen betekenen, uw wensen bepalen ons aanbod. Bij Nobilis kunt u terecht voor particuliere zorg- en dienstverlening; van huishoudelijke hulp tot volledige 24-uurs zorg.

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u graag meer informatie? Neem contact met ons op door te bellen naar 023 - 5100 333 of te mailen naar info@nobilis.nl. Indien gewenst komen wij bij u langs.

Kies ook voor meer gemak zonder zorgen, met Nobilis!

FlexiCura biedt haar diensten vanaf heden aan onder de naam Nobilis

FlexiCura levert sinds 1998 professionele thuiszorg en onderscheidt zich door het leveren van kwalitatieve zorg op een flexibele wijze waarbij een persoonlijke en duurzame relatie voorop staat. De nieuwe website en de vernieuwde uitstraling zijn onderdeel van de ontwikkeling die de organisatie heeft meegemaakt. Wij richten ons nu op de particuliere (thuis) zorg, van ondersteunende begeleiding tot 24-uurs zorg.