Diensten

Persoonlijk | Service | Comfort

Wanneer u van onze diensten gebruik gaat maken kijken we samen naar een passende combinatie op basis van vertrouwen tussen u en een gekwalificeerd medewerker van Nobilis. De ambitie van Nobilis is dat u met de particuliere thuiszorg ondersteuning in uw eigen omgeving kunt blijven wonen zolang u dat wilt en met respect voor uw persoonlijke leefstijl. De financiering daarvan is afhankelijk van uw wensen. Zorg van Nobilis staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en hoge service. In de continue veranderende vraag vinden we snel de beste oplossing voor iedere individuele situatie.

Diensten van Nobilis

Ieder mens is uniek en elke situatie is anders. Daarom stemmen wij onze zorg en hulp altijd af op uw persoonlijke voorkeuren. U bepaalt welke vormen van ondersteuning u nodig heeft de tijdsduur, in welke regelmaat en op welk moment. Bij Nobilis kunt u vertrouwen op één vast contact die uw wensen kent. 

Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en kijken samen met u en uw dierbaren welke medewerker van Nobilis hier bij past.

                                                                    ...ook dat is Nobilis

Begeleiding naar belangrijke afspraken

Nobilis biedt steun als uw zoon of dochter, familie of vrienden een keer niet mee kan. Zo kunt u van de gezelschap van uw dierbaren op een andere moment thuis genieten.

...ook dat is Nobilis

Aanvullende ondersteuning op de thuiszorg

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Daarbij heeft u naast de thuiszorg extra ondersteuning nodig. Familie en vrienden helpen graag maar soms wilt u ze niet altijd vragen. De aanvullende mantelzorg die Nobilis medewerkers bieden maakt uw leven thuis plezieriger. 

...ook dat is Nobilis

Elke week het huis op orde

Soms kunnen de dagelijkse huishoudelijke klussen te zwaar worden zoals de was, stofzuigen, zilver poetsen, strijken. In overleg met u kunnen wij samen bepalen op welke onderdelen u graag wat ondersteuning zou willen krijgen. Dit kunnen  werkzaamheden zijn die niet direct met het huishouden te maken hebben. Onze medewerkers kunnen daarnaast ook uw hond uitlaten, de kattenbak verschonen of ondersteuning bieden bij de administratie, in overleg is alles mogelijk!

               ... ook dat is Nobilis!

24 uur een persoonlijke assistent in huis

Met de 24-uursservice van Nobilis heeft u dag en nacht een persoonlijke assistent in uw nabijheid: voor een veilig gevoel of wanneer u bijvoorbeeld herstellende bent van een heupoperatie. De persoonlijke assistent ondersteunt u indien gewenst bij persoonlijke verzorging of huishoudelijke taken. Het spreekt voor zich dat er met u wordt gekeken op welke manier er invulling aan uw wensen gegeven kan worden.     

                                   ...ook dat is Nobilis

Moeiteloos de tuin seizoenklaar

Nieuwe bolletjes in de grond zetten in de herfst of juist wat snoeien in de lente. De Nobilis medewerkers met groene vingers vinden het tuinwerken het mooiste om te doen en helpen u graag zodat de tuin er netjes bij ligt.    

                                                                   ...ook dat is Nobilis

Administratie samen aanpakken

Deskundige hulp bij diverse administratieve zaken zoals beantwoorden van post, ordenen, archiveren, agenda en afspraken overzichtelijk maken en structureren. Advies en ondersteuning bij aanvraag PGB.   

  ...ook dat is Nobilis

Rustig thuis revalideren

Voor een tijdelijke en intensievere (zorg)aanvraag kunt u ook bij ons terecht. Soms wilt u na een operatie toch direct naar huis en/of de opname in een revalidatiekliniek verkorten. Of u hebt een moeilijke periode achter de rug en moet u weer even ‘opladen’. Met de ondersteuning van Nobilis kunt u in alle rust herstellen en genieten. De zorg en ondersteuning wordt afgestemd op uw wensen en behoeften.

Een goede nachtrust voor u zelf en uw partner

Als u ’s nachts niet meer alleen wilt of kunt zijn, door bijvoorbeeld onrust gedurende de nachten of behoefte aan ondersteuning bij het in en uit bed gaan, kunt u de nachtzorg inzetten van Nobilis. Hierdoor is er gedurende de nacht altijd iemand aanwezig die gewekt kan worden wanneer u dat nodig heeft. De nachtzorg kan ook worden ingezet om te waken en comfort te bieden gedurende de terminale fase. Nobilis zorgt voor passende zorg en ondersteuning waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van u en uw naasten.

 ...ook dat is Nobilis

Samen een kaartje leggen

Soms is de vroegere kaartgenoot verhuisd of langdurig verhinderd. Spelletjes doen kan wel een dag opvrolijken en het leven net wat plezieriger maken. Dan is er misschien een metgezel van Nobils net wat u nodig heeft.                               

                                     ...ook dat is Nobilis

Een dagje cultuur snuiven of een concert bijwonen

Het concert kunnen bijwonen omdat het vervoer geregeld is! 
Het autorijden kost u steeds meer energie of u bent misschien afgekeurd voor autorijden en u wilt niet steeds terugvallen op uw kinderen. U wilt zolang mogelijk de eigen regie behouden en u wilt niet afhankelijk worden van uw dierbaren.

Dit kan betekenen dat u anderen nodig heeft om op de plaats van bestemming te komen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bijwonen van een concert of een toneelvoorstelling. Nobilis kan in overleg met u zorgen dat het vervoer geregeld wordt zodat u toch de dingen kan blijven doen waar u van houdt.                                                       

        ...ook dat is Nobilis