Vacatures in de particuliere thuiszorg

Bent u op zoek naar vacatures in de particuliere thuiszorg? Kom dan werken bij Nobilis! Onze medewerkers werken bij ouderen thuis en verlenen hen zorg en ondersteuning, om hun leven wat comfortabeler te maken. Werken bij ouderen thuis is boeiend, dankbaar en zeer afwisselend. Werken voor Nobilis bij ouderen is nog leuker omdat respect voor de verschillen en wensen leidend is; de wensen van de klant staan centraal. Klanten bepalen zelf wanneer, door wie en hoe laat zij de zorg of andere ondersteuning ontvangen. Hierdoor komt u voor hen altijd op een welkom moment. Heeft u ervaring met werken bij ouderen thuis, vindt u het leuk om zorg of ondersteuning te bieden bij allerlei diensten of activiteiten en krijgt u er voldoening van als u echt iets voor anderen kunt betekenen? Dan is dit misschien wel het begin van een mooie samenwerking met Nobilis. Bekijk dan eens onze particuliere thuiszorg vacatures! Werken bij Nobilis is:  • zelf uw werktijden bepalen;

  • mogelijk tijdens schooluren;

  • goed te combineren met werken in bijvoorbeeld een ziekenhuis en/of huisartsenpraktijk;

  • continue leren/ u verder ontwikkelen;

  • voldoening halen uit uw werk door iets te betekenen voor een ander!


Nobilis biedt zowel werk in de huishouding, werk als persoonlijk assistent/begeleider en werk als helpende, verzorgende of verpleegkundige. Wij hebben op dit moment de volgende vacatures in de particuliere thuiszorg openstaan:


 


Enthousiaste huishoudelijk medewerker.


Wil jij het verschil maken? Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen ondersteunen bij het schoonhouden van de huizen van onze cliënten.
Hartelijk welkom voor een kennismakingsgesprek!Neem voor meer informatie contact met ons op via mail: info@nobilis.nl of telefonisch: 023-5100333.
Bent u geïnteresseerd? Stuur uw sollicitatie met motivatie en CV naar info@nobilis.nl


Over de visie van Nobilis


De vacatures in de particuliere thuiszorg en de privé verpleegkundige vacatures die wij open hebben staan zijn gericht op functies die thuiszorg en ondersteuning bij mensen thuis aanbieden. In het bijzonder gaat het om mensen (doorgaans ouderen) die wegens fysieke of geestelijke redenen ondersteuning in hun leven kunnen gebruiken. Werken bij ouderen thuis betekent voor Nobilis ondersteuning bieden bij huishoudelijke taken, bij ochtend-, middag en/of avondrituelen, mensen helpen in de keuken of met bepaalde klusjes, vervoer regelen en helpen met persoonlijke verzorging. Nobilis zorgt dat mensen comfortabel in hun eigen huis kunnen blijven wonen en biedt mensen het comfort en de persoonlijke aandacht aan waar zij naar verlangen.