Particuliere thuiszorg in Haarlem of omstreken

Merkt u dat u fysiek of geestelijk minder sterk wordt of vindt u dat (één van) uw ouders enige ondersteuning kan gebruiken? Bent u om deze reden op zoek naar particuliere thuiszorg in Haarlem of omgeving? Dan staat Nobilis voor u klaar. Door te kiezen voor Nobilis kiest u voor een vertrouwd gezicht en een helder financieringsoverzicht bij de particuliere thuiszorg in Haarlem. Ouderdom kan diverse gezondheidsproblemen met zich mee brengen (zowel lichamelijk als mentaal). Het uitvoeren van alledaagse taken kan daardoor zwaarder worden. Nobilis is er om het leven van ouderen en andere mensen die thuiszorg nodig hebben weer een stukje lichter te maken. Dat doen wij door middel van particuliere thuiszorg in Haarlem. Deze zorg, die als een mix van particuliere en verzekerde zorg genoemd kan worden, is een dienstverlening op maat. Elke situatie is uniek en wij passen ons volledig aan, aan de hulp die u of (één van) uw ouders nodig hebben. Van praktische ondersteuning tot verzorging of verpleging. De medewerkers van Nobilis helpen er graag mee. Zou u graag meer informatie ontvangen over de particuliere thuiszorg in Haarlem van Nobilis? Stel dan uw vraag door even contact met ons op te nemen.


Over Nobilis


Nobilis is gericht op mensen die graag thuis willen blijven wonen en persoonlijke aandacht op prijs stellen. Wanneer u kiest voor Nobilis gaan wij samen met u op zoek naar de medewerker die het beste bij u past. Wij willen graag dat u met de juiste ondersteuning in uw eigen omgeving kunt blijven wonen, zolang als u dat wilt. Nobilis gelooft dat gelukkig ouder worden schuilt in persoonlijke vrijheid, respect en kwaliteit: daar willen wij u graag in voorzien. Daarom kennen wij u voor de particuliere thuiszorg in Haarlem of omgeving een persoonlijke assistent toe die eigenlijk zowel een soort van butler als een goede vriend voor u kan zijn. Deze persoon zal vanaf het moment van toewijzen uw steun en toeverlaat zijn. De invulling van de particuliere thuiszorg in Haarlem zal geschieden aan de hand van onderling overleg en onze eigen creativiteit. Wij beschikken over veel ervaring en expertise om de juiste invulling aan de thuiszorg te geven.


Service van Nobilis


De thuiszorgondersteuning van Nobilis is een unieke mix van op maat gemaakte particuliere en verzekerde dienstverlening die precies past bij uw wensen. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en kijken samen met u en uw dierbaren welke van onze medewerkers hier het beste bij past. U bepaalt zelf welke vorm van zorg u nodig heeft en wij ondersteunen u daarin, zodat u in uw eigen omgeving altijd zichzelf kunt blijven. Geen enkel persoon en geen enkele situatie is vergelijkbaar. In welke mate iemand thuiszorg nodig heeft verschilt dus per persoon. Nobilis biedt thuiszorg op maat aan en ondersteunt op een manier waarop de cliënt een stukje makkelijker kan leven. Nobilis zorgt er onder andere voor dat u(w), indien nodig:


   • Geen omkijken naar het huishouden heeft

  • Vervoer naar uw afspraak geregeld is

  • Tuin zomerklaar is

  • Een maaltijd met verse ingrediënten heeft

  • Ondersteund wordt bij het ochtend-, middag- en/of avondritueel

  • Vakkundig verpleegd wordt

  • 24 uur een persoonlijke assistent in huis heeft

  • Nachtzorg krijgt


Meer weten over de particuliere thuiszorg in Haarlem?


Heeft u nog vragen over deze particuliere thuiszorg in Haarlem of wilt u graag meer informatie? Neemt u dan gerust eens telefonisch of per mail contact met ons op. U kunt ons per telefoon bereiken via 023 – 51 00 333. Wij staan u graag te woord om u meer te vertellen over de mogelijkheden die Nobilis te bieden heeft. Indien gewenst kunnen we ook bij u op locatie komen om u verder te informeren.