Services

Nobilis kan het leven soms iets lichter maken. Nobilis combineert thuiszorgondersteuning in een unieke mix van op maat gemaakte particuliere en verzekerde dienstverlening die precies past bij uw wensen. Met een vertrouwd gezicht en een helder financieringsoverzicht. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en kijken samen met u en uw dierbaren welke medewerker van Nobilis hier bij past. U bepaalt welke vormen van ondersteuning u nodig heeft, de tijdsduur, in welke regelmaat en op welk tijdstip.

De ambitie van Nobilis is dat u met ondersteuning in uw eigen omgeving altijd zichzelf kunt blijven. Nobilis bezit de creativiteit en de expertise om samen met u hieraan invulling te geven. Elke situatie is uniek en de ondersteuning die Nobilis biedt ook; van gezelschap thuis tot begeleiden tijdens uw vakantie, van stofzuigen tot een boek voorlezen en van waken tijdens een onrustige nacht tot 24-uurs ondersteuning.
Wilt u meer informatie?


Geen omkijken naar het huishouden

Soms kunnen de dagelijkse huishoudelijke klussen te zwaar worden zoals de was, stofzuigen, zilver poetsen, koken etc. In overleg met u kunnen wij samen bepalen op welke onderdelen u graag wat ondersteuning zou willen krijgen. Dit kunnen ook werkzaamheden zijn die niet direct met het huishouden te maken hebben. Onze medewerkers kunnen bijvoorbeeld ook uw hond uitlaten, de kattenbak verschonen of ondersteuning bieden bij de administratie, in overleg is alles mogelijk!

Het concert kunnen bijwonen omdat het vervoer geregeld is

Het autorijden kost u steeds meer energie of u bent misschien afgekeurd voor autorijden en u wilt niet steeds terugvallen op uw kinderen. U wilt zolang mogelijk de eigen regie behouden en u wilt niet afhankelijk worden van uw dierbaren.

Dit kan betekenen dat u anderen nodig heeft om op de plaats van bestemming te komen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het bijwonen van een concert of een toneelvoorstelling. Nobilis kan in overleg met u zorgen dat het vervoer geregeld wordt zodat u toch de dingen kan blijven doen waar u van houdt.

Vanzelfsprekend kan Nobilis u ook begeleiden naar een dokter, fysiotherapeut, familie bezoek etc.

Maaltijd bereiden met verse ingrediƫnten

U merkt dat het (voor)bereiden van de maaltijd steeds meer van u vergt. Af en toe een kant en klaar maaltijd is voor u niet de oplossing. U vindt het belangrijk om dagelijks een maaltijd te hebben die samengesteld is uit verse ingrediƫnten. Nobilis kan u hierbij ondersteunen. Wij doen de boodschappen voor u. Ook is het mogelijk dat wij de maaltijd voor u koken zodat u het alleen nog in de oven hoeft op te warmen wanneer het u schikt.

Ondersteuning bij het ochtend-, middag- en/of avondritueel

U merkt dat u fysiek minder sterk wordt. Douchen of in bad gaan kost u veel energie. U vindt het heerlijk om een aantal keren per week in bad te zitten maar de laatste tijd doet u dat niet meer omdat u bang bent om te vallen. Nobilis kan met u overleggen wanneer u gebruik wilt maken van het bad. Wij helpen u met het in en uit bad gaan en blijven zo nodig in de buurt. Uiteraard kunnen we ook ondersteuning bieden bij het aan-, uitkleden, opmaken, kousen aantrekken etc.

Uw open been vakkundig verplegen

U kunt soms fysieke ongemakken hebben zoals bijvoorbeeld een open been, een stoma, een wond, een sonde. U wilt dat er vakkundig gekeken en gehandeld wordt. Nobilis werkt met gekwalificeerde verpleegkundigen die in overleg met u en uw arts de zorg leveren die u nodig heeft.

24 Uur een persoonlijke assistent in huis

Met de  24-uursservice  van Nobilis  heeft u dag en nacht een persoonlijke assistent in uw nabijheid: voor een veilig gevoel of wanneer u bijvoorbeeld herstellende bent van een heupoperatie. De persoonlijke assistent ondersteunt u indien gewenst bij  persoonlijke verzorging of huishoudelijke taken. Het spreekt voor zich dat er met u wordt gekeken op welke manier er invulling aan uw wensen gegeven kan worden.


 

Nachtzorg

Als u ’s nachts niet meer alleen wilt of kunt zijn, door bijvoorbeeld onrust gedurende de nachten of behoefte aan ondersteuning bij het in en uit bed gaan, kunt u de nachtzorg inzetten van Nobilis. Hierdoor is er gedurende de nacht altijd iemand aanwezig die gewekt kan worden wanneer u dat nodig heeft.  De nachtzorg kan ook worden ingezet om te waken en comfort te bieden gedurende de terminale fase. Nobilis zorgt voor passende zorg en ondersteuning waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van u en uw naasten.

Aanbod

Vindt u op onze site niet het aanbod waar u naar op zoek bent? Voor Nobilis is niets onmogelijk. Graag denken wij met u mee in het zoeken naar en vinden van de oplossing die voor u de juiste is.

Neem Contact met ons op