PGB huishoudelijke hulp

Heeft u recht op PGB huishoudelijke hulp? Of heeft (een van) uw ouders hier recht op en zoekt u een organisatie die hen kan voorzien in deze PGB huishoudelijke hulp? Kies dan voor huishoudelijke hulp van Nobilis. Onze professionele medewerkers ondersteunen u graag in alle dagelijkse huishoudelijke klussen, zodat u wordt ontlast.


Waarom kiezen voor Nobilis?


Als u (of een van uw ouders) vanuit de gemeente recht heeft op PGB huishoudelijke hulp, is er vaak vrijheid in de keuze van de zorgaanbieder. Waarom zou u moeten kiezen voor huishoudelijke hulp van Nobilis? Iedere situatie is uniek en iedere persoon heeft andere hulp nodig, daarom is ook de ondersteuning die wij bieden aan uw dierbaren uiteenlopend. Wij ondersteunen uw ouders graag met de huishouding, het zomer klaar maken van de tuin of het bereiden van een maaltijd met verse ingrediënten. Daarnaast zijn wij ook in staat uw ouders te begeleiden naar een afspraak of/en verzorging en verpleging te bieden. Onder het kopje ‘service’ vindt u meer informatie over de verschillende services die wij leveren. Heeft u specifieke hulp in gedachten, maar vindt u deze niet terug tussen ons aanbod? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, want voor Nobilis is niets onmogelijk.


Nobilis


Nobilis heeft een team met gemotiveerde medewerkers die zeer doortastend en adequaat te werk gaan. Onze medewerkers zoeken samen met u en uw ouders naar de beste oplossingen en kijken daarbij altijd naar de wensen. Zij zijn graag van toegevoegde waarde en staan klaar om uw ouders te helpen waar nodig. Wanneer u kiest voor Nobilis kijken wij samen naar een passende combinatie op basis van vertrouwen tussen uw ouders en een medewerker.


Ja, ik wil particuliere zorg van Nobilis!


Is het uw wens om zo lang en comfortabel mogelijk thuis te blijven wonen en stelt u persoonlijke aandacht op prijs? Kies dan voor Nobilis. Bij ons geniet u van een PGB huishoudelijke hulp die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Bent u benieuwd wat wij in de situatie van uw ouders kunnen betekenen? Neemt u dan eens contact met ons op door te bellen naar 023 – 51 00 333 of stuur een mail naar info@nobilis.nl. Wij zijn u graag van dienst. Indien gewenst komen wij bij u langs om de mogelijkheden eens samen met u door te spreken.