Particuliere zorg Haarlem

Kan een van uw ouders enige ondersteuning in huis gebruiken en bent u daarom op zoek naar particuliere zorg in Haarlem die uw ouders kunnen ontzorgen? Schakel dan de hulp van Nobilis in: particuliere zorg waarin persoonlijke aandacht centraal staat. Wij denken graag mee welke ondersteuning thuis het best bij uw ouders past. Ouder worden brengt vaak diverse lichamelijke en/of mentale gezondheidsproblemen met zich mee. Dat maakt het verrichten van huishoudelijke taken een stuk zwaarder. Nobilis biedt particuliere thuiszorg in Haarlem en omgeving aan om ouderen het leven weer wat lichter te kunnen maken. Deze zorg is een combinatie van particuliere en verzekerde zorg. Wij passen onze dienstverlening altijd op de persoon aan. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over onze particuliere thuiszorg in omgeving Haarlem? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Over Nobilis


Aangezien iedere situatie uniek is en iedere persoon andere hulp nodig heeft, bieden we bij Nobilis ook uiteenlopende particuliere zorg in Haarlem om u te ondersteunen. Of dit nu hulp in het huishouden, verzorging of verpleging is: onze medewerkers helpen u graag. Nobilis heeft een team met gemotiveerde medewerkers die zeer doortastend en adequaat te werk gaan. Onze medewerkers zoeken samen met u en uw ouders naar wat voor u de beste oplossing is, geheel volgens uw eigen wensen. Zij zijn graag van toegevoegde waarde en staan klaar om uw ouders te helpen waar nodig. Wanneer u kiest voor Nobilis kijken wij samen naar een passende combinatie op basis van vertrouwen tussen uw ouders en een medewerker. Vanaf het moment van toewijzen wordt deze persoon de steun en toeverlaat van uw ouder. Hoe we particuliere thuiszorg precies wordt ingevuld wordt vastgesteld na onderling overleg. Nobilis heeft zelf ook veel ervaring en expertise, waardoor we over de creativiteit beschikken om tot een juiste invulling van de thuiszorg te komen.


Onze diensten


Iedereen is anders, elke persoon heeft andere behoeftes en geen situatie is hetzelfde. De mate waarin een persoon behoefte heeft aan particuliere thuiszorg verschilt dus. Daarom bieden wij thuiszorg op maat aan. Op die manier kunnen we onze cliënten op diverse wijzen ondersteunen en het leven wat makkelijker maken. Wanneer u kiest voor particuliere zorg in Haarlem van Nobilis, ondersteunen wij u graag in de huishouding, maar ook bij het zomer klaar maken van de tuin of het bereiden van een maaltijd met verse ingrediënten. Ook wanneer er vervoer nodig is naar een afspraak of een avondje uit kunnen wij uw ouders begeleiden. Onder het kopje ‘service’ vindt u meer informatie over de verschillende services die wij leveren. Bij Nobilis is alles mogelijk: dus heeft u specifieke hulp in gedachten, maar vindt u deze niet terug tussen ons aanbod? Neemt u dan gerust eens contact met ons op.


Neem contact op voor particuliere zorg


Zoekt u ene organisatie die u of uw ouders particuliere zorg in Haarlem kan bieden? Neem dan contact op met Nobilis door te bellen naar 023 – 51 00 333 of te mailen naar info@nobilis.nl. Onze team ondersteunt u graag op een persoonlijke manier in alle dagelijkse dingen zodat u zo lang en comfortabel mogelijk thuis kan blijven wonen. Wij zijn u graag van dienst. Indien gewenst komen wij bij u langs om de mogelijkheden eens samen met u door te spreken.