Ons Team

Ons Team

Het team van Nobilis bestaat uit gemotiveerde medewerkers, die doortastend en adequaat zijn in hun handelen. Altijd vanuit uw wens bekeken en met een persoonlijke benadering. Als klant van Nobilis krijgt u een persoonlijke assistent(e).

De persoonlijke assistent(e) bij Nobilis is de perfecte kruising tussen butler en een goede vriend. Hij/zij zoekt op een toegewijde manier samen met u en uw dierbaren naar de beste oplossingen met oog voor iedere detail.

De mensen uit ons team zijn voornamelijk woonachtig in de regio en willen graag van toegevoegde waarde zijn voor hun omgeving en de maatschappij.


Kristi Francken


Kristi heeft Economische Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie heeft ze veel voldoening gehaald uit haar bijbaan als medewerker thuiszorg. Echt het verschil maken voor mensen en juist dátgene doen wat haar cliënten het liefste wensen, daar staat Kristi voor. Na een carrière in de farmaceutische industrie besloot Kristi dat ze meer rechtstreeks in contact wilde staan met cliënten en met praktische oplossingen mensen wilde helpen. Nu is Kristi manager bij Nobilis en gaat ze graag met u in gesprek om tot het best passende antwoord op uw zorgvraag te komen.

Karin Strubbe


Karin is opgeleid als verpleegkundige in het Academisch Ziekenhuis van Leiden en is gespecialiseerd in kinderen met kanker. Na deze praktijkperiode is zij overgestapt naar het gezondheidszorg onderwijs in Amsterdam. Karin heeft gedurende 18 jaar sturing gegeven aan het ontwikkelen van opleidingstrajecten passend bij de wensen van de opdrachtgevers zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en de thuiszorg. De afgelopen 10 jaar is de ouderenzorg haar aandachtsgebied geworden. Zij doet al 9 jaar mee met de 4-daagse van Nijmegen. Dit zegt veel over haar doorzettingsvermogen. Daarnaast is zij creatief, een verbinder en vindt vrijwel altijd een oplossing voor een probleem. Karin raakt keer op keer geïnspireerd door het werken met ouderen. Zij denkt graag met u mee zodat u nog lang in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Ivanka Ratcheva


Ivanka heeft een bedrijfseconomische achtergrond. In 1992 heeft zij de overstap gemaakt naar de gezondheidszorg. In de afgelopen jaren heeft zij op de werkvloer verschillende functies gehad. Het is Ivanka’s passie om ervoor te zorgen dat iedereen onbezorgd en in zijn of haar eigen omgeving oud kan worden. Het kan haar niet ingewikkeld genoeg, zij gaat altijd vol energie op zoek naar een passende oplossing.

ellis Middelhuis


ellis middelhuis, manager